Älskar dig Ida!<3

Du är den man alltid kan lita på, du finns i alla lägen, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Om vi inte blev bästisar eller inte ens kompisar hade jag inte haft någon som du är. Jag kan inte beskriva dig med ord, men jag hoppas du förstår. Det enda jag kan säga är att jag älskar dig!! och det borde du veta!<3

LOVE U IDA!<3    

PS.  hennes blogg heter www.lovewinsa.blogg.se <3



JIPPI!<3

Förlåt för att jag inte skriver så mycket på bloggen längre, men jag har läxor och så måste jag träna inför Talangjakten. Det tar så mycket plats det! Men ajg försöker skriva så ofta jag orkar och har tid.

Iallafall det är 2 dagar kvar:O jag är så pirrig:)<3
Jag har inte så mycket att säga, jag ahr varit i skolan!:P<3

Bästisar förevighet Ida?<33333333
Älskar dig!<3


Sorry!!

Förlåt för att jag inte har kunnat skrivit på bloggen!

Det e 6 dagar kvar tills salems talangjakt är och denna låt ska jag sjunga:









Wiiiie! Ajj!

Idag åker jag, tvilling=Hanna och bästis=Ida till gävle. Vi ska vara med i helges talangjakt så roligt, jag längtar så! Men guud vad pirrig jag är!!!!! Skriver imorrn eller på måndag hur det gick!


Men igår var det ju Valborg! Och jag åkte tekopparna, Och sista gången jag åkte så såg killen att vi ksulle gå av och då så tryckte han på en knapp så att tekopparna snurra, Och jag flög bakåt och slog i mitt ben och ryggen, AJJJJJJ, vad ont det gjorde! Han ska ju få sparken hon va juu inte ens bra eller snäll. Jag har fortfarande ont och igår efter det så hade jag svårt att andas men nu går det bra, nu har jag ett blåmärke men det gör juu endå jätte ont.


Puss och Kram eran Miranda<3

RSS 2.0